Sábado, 30/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Përpara se të deshpërohesh dhe ta mallkosh vetën për deshtimin tënd, mendo për këto gjëra fillimisht se pse dështove

Përpara se të deshpërohesh dhe ta mallkosh vetën për deshtimin tënd, mendo për këto gjëra fillimisht se pse dështove

Përpara se të deshpërohesh dhe ta mallkosh vetën për deshtimin tënd, mendo për këto gjëra fillimisht se pse dështove:

-ke dështuar sepse të ka zënë të papërgatitur!
-ke dështuar sepse nuk ke ditur!
-ke dështuar sepse nuk të kanë ndihmuar!
-ke dështuar sepse nuk të kanë vlerësuar!
-ke dështuar sepse je njeri dhe nuk je hyjni!
-ke dështuar sepse ke qenë i ngarkuar!
-ke dështuar sepse ke qenë i stresuar!
-ke dështuar sepse ke neglizhuar!
-ke dështuar sepse ke manipuluar!
-ke dështuar sepse sinqeriteti të ka munguar!
-ke dështuar sepse nuk ka qenë koha dhe momenti i duhur!
-ke dështuar sepse nuk ka qenë personi i duhur!
-ke dështuar sepse nuk ka qenë vendi i duhur!
-ke dështuar sepse nuk ka qenë për ty gjëja të cilën e ke synuar!
-ke dështuar sepse ke gabuar!
-ke dështuar sepse ka qenë akoma herët për ty që të arrish aty ku ti deshiroje!
-ke dështuar sepse nuk e ke pasur të garantuar ngadhnjimin!
-ke dështuar sepse ti mendon ashtu,ndërsa dështimi yt e ka urtësinë e vet nga Zoti!

Psikoterapeut : Yll Avdijaj