Quinta-feira, 8/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Përmbytet autostrada Tiranë-Durrës

Përmbytet autostrada Tiranë-Durrës

Reshjet e natës dhe bllokimi i kanaleve kulluese me ndërtime që janë pranë autostradës kanë bërë që pjesa e Maminasit deri në Vorë të përmbyet. Në këtë pjesë të rrugës gjatë natës kanë ndodhur edhe një aksident ku një mjet ka përfunduar në kanal.

tirane

Nga reshjet e shumta është përmbyrur edhe një pjesë e autostradës në zonën e Kasharit. /albeu/ http://www.albeu.com/shqiperi/permbytet-autostrada-tirane-durres/128624/