Sexta-feira, 31/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

PËRMALLIMI PËR TË DASHURIT TANË

PËRMALLIMI PËR TË DASHURIT TANË

permaLLImi

Kur në zemër ndjejmë përmallim dhe na rikujtohen momente..
kjo nuk ndodh përveçse për të dashurit tanë që i përjetuam me ta disa ditë..
dhe momentet me ta ishin me të vërtetë të mrekullueshme!
Nuk ka më mirë se kur largësisë që na ndan, pa dëshirën tonë, t’i bashkëngjitet mendja që rikujton..
dhe zemra që ndjen..
dhe ndjenjat që nuk ndryshohen..
dhe lutjet e vazhdueshme që nuk ndalen!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU