Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Përgjumësia (“ulja e tensionit të gjakut”) gjatë agjërimit

Përgjumësia (“ulja e tensionit të gjakut”) gjatë agjërimit

Përgjumësia (“ulja e tensionit të gjakut”)

Djersitja e sforcuar, plogështia, lodhja, mungesa e energjisë, marramendja, veçanërisht me rastin e ngritjes nga pozita e ulur, zbehja dhe ndjenja se do ta humbas vetëdijen janë simptoma të cilat e shoqërojnë “uljen e tensionit të gjakut”. Kjo ka tendencë që të paraqitet në orët e pasditës.

Shkaqet: Pak lëngje në ushqim ose/dhe marrja e zvogëluar e kripërave.

Shërimi: Qëndroni në ambient më të ftohët, shtoni marrjen e lëngjeve dhe të kripërave gjate syfyrit.

(Visited 385 times, 1 visits today)