Sábado, 23/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Perfitimet dhe dobite e hixhames se thate

Perfitimet dhe dobite e hixhames se thate

hixhame thate

PERFITIMET DHE DOBITE E HIXHAMES SE THATE

1.Ben qetesimin e dhimbjeve dhe mbledhjen e gjakut.
2.Ben dobi ne semurjet e mushkerive.
3.Gjate ndezjes se veshkeve.
4.Ne ndezjen e cipes se zemres dhe nervave nenbarkore dhe te muskujve te gjoksit
5.Ne nderprerjen e rrjedhes se gjakut te permuajshmeve dhe te rrjedhes se gjakut nga hunda.
6.Ne sherimin e gazerave te stomakut.
7.Hixhameja e thate e zen vendin e vetkontrollit dhe shpuarjes se kerdhokullit d.m.th transferimit te gjakut prej damarit te te semurit,vecanerisht,te femijet,apo te ata te te cilet nuk mund te gjenden venat nga alkooli.

(Visited 242 times, 1 visits today)
Tags:
Top