Quarta-feira’, 26/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Përdorimi kryesor i mjaltit Manuka

Përdorimi kryesor i mjaltit Manuka

Përdorimi kryesor i mjaltit Manuka është për trajtimin e plagëve dhe djegieve.

Mjalti Manuka përdoret gjithashtu edhe për qellime të tjera. Ketu përfshihen:

• Parandalimi dhe trajtimi i kancerit

• Reduktimi i kolesterolit te lartë

• Reduktimi i inflamacionit

• Trajtimi i diabetit

• Trajtimi i infeksionëve të veshit , syrit dhe të sinusit .

Mjalti manuka prodhohet në Zelanden e Re .
• Trajtimi i problemeve të stomakut ( gastritit)

(Visited 140 times, 1 visits today)
Top