Sexta-feira, 26/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Përdore TEMJANIN, sepse ai e mbush zemrën gjallëri dhe është ilaq kundër harresës

Përdore TEMJANIN, sepse ai e mbush zemrën gjallëri dhe është ilaq kundër harresës
Në hadith është shënuar se një njeri i ishte ankuar të dërguarit te All-llahut alejhi selam, se kishte kujtesë të dobët, prandaj i derguari i All-llahut, salAllahu alejhi we selam i kishte propozuar:
”Përdore TEMJANIN, sepse ai e mbush zemrën gjallëri dhe është ilaq kundër harresës”.Gjatë natës shkrije TEMJANIN në ujë dhe atë tretësirë pije në mëngjes në lukth të zbrazët.

-Disa nga dobitë e temjanit janë si vijon:
ndihmon shërimin e tuberkulozit, gjakderdhjes, dhembjes së barkut dhe diaresë, ndihmon tretjen e ushqimit, eliminon gazrat, eliminon plagëzat dhe pezmatimet e syve, shkakton rritjen e indit të ri te të thatit e stomakut, ndihmon në rastet e belbëzimeve dhe rritë kujtesën.

(Visited 130 times, 1 visits today)
Top