Sábado, 11/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Përdore, sepse, përndryshe, do ta humbasësh

Përdore, sepse, përndryshe, do ta humbasësh

truri

Përdore, sepse, përndryshe, do ta humbasësh


Trajtoje trurin tënd si një muskul. Nëse do që ta mbash të shëndoshë dhe të shkathët, duhet ta përdorësh. Leximi i librave, mësimi përmendësh i Kuranit, nxënia e njohurive të dobishme dhe falja e namazit janë mënyra më e mirë për stërvitjen e trurit. Ndjenja e të qenit afër me Allahun e Lartësuar, gjithashtu do të na mbrojë nga depresioni i cili lë pasoja negative në mendjen tonë.

(Visited 97 times, 1 visits today)
Top