Domingo, 19/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Përdore në këtë formë kokrrën e zezë për nervozizëm

Përdore në këtë formë kokrrën e zezë për nervozizëm

Perdorimi i vajit te fares se zeze per nervozizmin dhe tensionin nervor..Ne raste nervozizmi apo tensioni nervor preferohet nje luge e vogel kafeje e mbushur me vaj te fares se zeze.Hidhet ne nje filxhan me kafe.

Kjo doze qeteson sistemin nervor dhe ndihmon gjithashtu te semuret me kolle te keqe,kolle te thate,kunder paralizes faciale dhe tetanozit.

Pejgamberi ynë, Muhamedi (Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të!) ka thënë: “Me të vërtetë, kjo fara e zezë është shërim për çdo sëmundje, përveç helmueses.” Aisha tha: “Ç’është helmuesja?” Pejgamberi tha: “Vdekja!” [Trans. Buhariu].

 

(Visited 86 times, 1 visits today)
Top