Quarta-feira’, 8/2/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Përditësimi më i fundit i Facebook

Përditësimi më i fundit i Facebook

Përditësimi më i fundit i Facebook

Facebook ka përmirësuar aplikacionet për celular.

Ka bërë ndryshime për opsionin e reklamave, duke i lejuar reklamuesit që të bëjnë reklamat e tyre me një bazë më specifike. Ky aplikacion që do të instalohet në celularë do të jetë një mundësi shumë e mirë për reklamuesit. Shumë zhvillues kanë parë se pas daljes në treg të aplikacionit Social Kuantike, pati shumë shkarkime pas përdorimit të këtij shërbimi.
Me karakteristika të reja dhe të përmirësuara, zhvilluesit janë në gjendje për të synuar përdoruesit me specifik të celulareve. Ato tani mund të krijojnë reklama që objektivi i tyre të jenë vetëm Android apo pajisjet iOS. Zhvilluesit po synojnë për shtrirjen e reklamave drejt një kategorie të përgjithshme. Gjithashtu po synojnë për përdoruesit me pajisjet me Wi-Fi, si iPod, Tabletë Android, iPad.
Përditësimi i aplikacionit për këto reklama mund të përdoret në lidhje me Facebook add Tool. Ky mjet ofron të gjithë mbledhjen e paragrafit të mëparshëm, së bashku me disa opsione të tjera të zgjedhura. Për shembull ju mund të zgjidhni për të drejtuar reklamat në telefonin me ane të instalimit të aplikacionit vetëm për një gjini, për njerëzit me interesa të veçanta.
Këto karakteristika do të jenë një barazim i madh për zhvilluesit e lojërave të Facebook. Facebook gjithashtu dëshiron të tërheqë sa më shumë zhvillues të lojërave në rrjetin e saj. Kjo do të krijojë një rrjet të madh të lojërave. /krokodili/kohaislame