Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Cka të përdorim për tu mbrojtur nga sëmundje të ndryshme ?

Cka të përdorim për tu mbrojtur nga sëmundje të ndryshme ?

 

 

Cka të përdorim për tu mbrojtur nga sëmundje të ndryshme ?

Për tu mbrojtur nga semundje te ndryshme

Pesëmbëdhjetë minuta para mëngjesit dhe darkës, merret një lugë e vogël e farës së zezë dhe hidhet në një gotë të mbushur përgjysmë me ujë të vakët dhe më pas hidhet një lugë e madhe mjaltë (mjalti është mirë të jetë i kokrrës së zezë, apo çdo lloj mjalti tjetër) Mbasi përzihet mirë pihet kështu për çdo ditë në mëngjes dhe darkë para buke.

Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”

@include "";