Terça-feira, 16/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për tu çuditur sesi edhe sot e kësaj dite gjen prindër që mërziten kur lindin vajzaPër tu çuditur sesi edhe sot e kësaj dite gjen prindër që mërziten kur lindin vajza

Thotë dijetari shquar Islam El kadi: ”Kam qenë për 25 vjet gjykatës dhe asnjëherë nuk më ka ardhur një rast ku një vajzë të ketë keqtrajtuar prindërit, të gjitha rastet vinin nga meshkujt.
Prandaj është për tu çuditur sesi edhe sot e kësaj dite gjen prindër që mërziten kur lindin vajza

Suad Shabani

(Visited 237 times, 1 visits today)
Top