Quinta-feira, 28/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Per te larguar aknet dhe shenjat ne kushtet e shtepise

Per te larguar aknet dhe shenjat ne kushtet e shtepise

Per te larguar aknet dhe shenjat ne kushtet e shtepise, merrni nje thelbi hudher, pastrojeni, prijeni ne mes dhe me mesin e saj ferkoni per 1 minute aknet apo shenjat e lena nga ato. Lereni te qendroje ne kete menyre per 5 minuta dhe pastaj shpelajeni me uje te vaket.
Perseriteni cdo dite. Dite pas dite, do te vereni ndryshime ne lekuren tuaj!

(Visited 282 times, 1 visits today)
Top