Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

PER TE GJITHE ATA QE E KUPTOJNE REFLEKSOLOGJINE DHE PER ATA QE DUAN TA MESOJNE ME THJESHTE, ORGANET GJENDEN EDHE NEN KEMBET TONA!

PER TE GJITHE ATA QE E KUPTOJNE REFLEKSOLOGJINE DHE PER ATA QE DUAN TA MESOJNE ME THJESHTE, ORGANET GJENDEN EDHE NEN KEMBET TONA!

PER TE GJITHE ATA QE E KUPTOJNE REFLEKSOLOGJINE DHE PER ATA QE DUAN TA MESOJNE ME THJESHTE, ORGANET GJENDEN EDHE NEN KEMBET TONA!
Cdo pjese e trupit tuaj ka nje pike ndijore ne pjesen e poshtme te kembes, nese keni probleme me ndonjerin prej ketyre organeve shtypni me gishtin e madh per disa sekonda piken perkatese dhe do te ndiheni me te lehtesuar. Kjo eshte edhe nje nga arsyet pse mjeket e keshillojne ecjen zbathur ne rere, pasi kjo shkakton presion ne pikat ndjesore te organeve tona dhe organizmi funksionon me mire.

(Visited 523 times, 1 visits today)