Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për të forcuar rrënjën e flokut!

Për të forcuar rrënjën e flokut!

floke te yndyrshem

Për të forcuar rrënjën e flokut

Larja e flokut me ujë të zakonshëm, e sidër të bluar forcon flokun dhe e mbron atë nga mos rënja. Kujdes: është mirë që gjatë larjes të kihet kujdes mos të futet ndonjë gjë nga kjo përzierje në sy sepse është djegëse.

Lexo më  tepër për sidrin

 

(Visited 160 times, 1 visits today)
Tags: