Sábado, 4/12/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për shërimin e [varrave] plagëve të rënda dhe të lehta

Për shërimin e [varrave] plagëve të rënda dhe të lehta

Për shërimin e [varrave] plagëve të rënda dhe të lehta:

Një grusht me kokrra të zeza vlohet në një enë me ujë, pastaj me kokrrat e vluara mbulon plagën për 15 minuta ose më tepër, duke lëvizur vendin e saj vetvetiu.
Pas kësaj, para se të flejë, lyhet plaga me vaj të kokrrës së zezë duke mos e lidhur as shtrënguar me diç.

(Visited 292 times, 1 visits today)
Top