Quinta-feira, 21/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Trajtim natyral për shërimin e tensionit të lartë të gjakut

Trajtim natyral për shërimin e tensionit të lartë të gjakut

 

Për shërimin e tensionit të lartë të gjakut:

Çdo lloj pije e të nxehtë i shtohen disa pika të vajit të kokrrës së zezë.

Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”

 

(Visited 284 times, 1 visits today)
Top