Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Trajtim natyral për shërimin e të gjitha sëmundjeve të gjoksit dhe bronkitit

Trajtim natyral për shërimin e të gjitha sëmundjeve të gjoksit dhe bronkitit

Për shërimin e të gjitha sëmundjeve të gjoksit dhe bronkitit:

Një lugë e madhe me vaj të kokrrës së zezë, përzihet në një enë me ujë. Nxehet uji derisa të fillon të avullohet dhe përthithet ai avull. Mbi kokë duhet të mbahet një peshqir. Krahas kësaj duhet përdorur lëngun e vluar të trumzës së përzier me vaj të kokrrës së zezë, mëngjes e mbrëmje.
Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”