Domingo, 25/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për shërimin e sëmundjeve të lukthit dhe zorrëve

Për shërimin e sëmundjeve të lukthit dhe zorrëve

Për shërimin e sëmundjeve të lukthit dhe zorrëve:


Ka thënë Ibnul Kajjimi: “Kokrra e zezë e pakëson lagështinë [thartirën] e lukthit”

(Visited 726 times, 1 visits today)