Quinta-feira, 20/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për shërimin e sëmundjeve gjinekologjike dhe obstetrike

Për shërimin e sëmundjeve gjinekologjike dhe obstetrike

Për shërimin e sëmundjeve gjinekologjike dhe obstetrike:

Jensonit [lloj marulle] të vluar dhe të ëmbëlsuar me mjaltë, i shtojmë një lugë të vogël me vaj të kokrrës së zezë dhe pihet 5 herë në ditë gjatë periudhës prej 40 ditësh. Preferohet përdorimi i vajit të kokrrës së zezë me çdo pije të nxehtë për të gjitha sëmundjet gjinekologjike.

 

(Visited 361 times, 1 visits today)
Top