Segunda-feira, 5/12/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Trajtim natyral për shërimin e kancerit lokal

Trajtim natyral për shërimin e kancerit lokal

Për shërimin e kancerit lokal:

Vendi i sëmundjes lyhet me vaj të kokrrës së zezë tri herë në ditë dhe pas ushqimit merret lëngu i karotës i përzier me një lugë të kokrrës së zezë të ndrydhur në afat prej tre muajsh.
Këshillë ,mbani kontaktet me mjekun tuaj personal.

Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”