Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Si t’a sherojme jashtqitjen ne menyre natyrale?

Si t’a sherojme jashtqitjen ne menyre natyrale?

Për shërimin e jashtëqitjes:

Një jogurti i qitet një lugë e madhe me vaj të kokrrës së zezë dhe pihet. Kjo terapi merret derisa të humbet jashtëqitja krejtësisht në periudhën prej tri ditësh.

Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”