Sábado, 30/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Për shërimin e hurdhave [likeneve] dhe të gjitha llojeve të tyre

Për shërimin e hurdhave [likeneve] dhe të gjitha llojeve të tyre

 Për shërimin e hurdhave [likeneve] dhe të gjitha llojeve të tyre:

Marrim një gotë me kokërr të zezë të ndrydhur, një gotë me uthull të mollës dhe një gotë me vaj të kokrrës së zezë.

Së pari vlohet uthulla e mollës, pastaj i shtohet gota me kokërr të zezë dhe përzihet derisa të shteret njëra në tjetrën. Me këtë materie lyhet pjesa e sëmurë në afat prej një jave.