Terça-feira, 27/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për shërimin e fryrjes dhe lirimit të gazrave

Për shërimin e fryrjes dhe lirimit të gazrave

 

Për shërimin e fryrjes dhe lirimit të gazrave:

Ka thënë Ibnul Kajjimi:

 “Kokrra e zezë, largon fryrjen [vajtjen], hap kanalet e mbyllura dhe liron gazrat”.

Mënyra: Filxhanit të kafes apo gotës së çajit i shtohen tri pika të vajit të kokrrës së zezë.
(Visited 605 times, 1 visits today)