Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Për shërimin e dobësimit seksual

Për shërimin e dobësimit seksual

Për shërimin e dobësimit seksual:

Bluhen 200 gr. prej kokrrës së zezë mirë me vaj të ullirit dhe i shtohen këto materie: 100 gr arab, luban mashkullor – të bluar [lloj gome apo guri, që nxirret prej disa bimëve, i cili përtypet si çamçakëz dhe nuk përpihet], 50 mil vaj të kokrrës së zezë, 50 mil vaj ulliri dhe 200 ml mjaltë të kulluar.
Të gjitha këto përzihen dhe duhet ngrënë një lugë prej këtij komponimi me çdo racion ushqim