Terça-feira, 29/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për reumë dhe sëmundje të nervave mund të i lexoni këto ajete Kuranore

Për reumë dhe sëmundje të nervave mund të i lexoni këto ajete Kuranore

Inshikak:1 Kur të pëlcet qielli.
Inshikak:2 T’i bindet urdhrit të Zotit të vet, ashtu si takoi.
Inshikak:3 Dhe kur toka të shtrihet në gjerësinë e saj.
Inshikak:4 E të nxjerr çka ka brenda e të çlirohet,
Inshikak:5 Dhe t’i bindet Zotit të saj, ashtu i takoi.
Inshikak:6 O ti njeri, vërtet ti përpiqesh me një përpjekje të madhe që çon te Zoti yt, e atë (përpjekje) do ta gjesh.

 

(Visited 113 times, 1 visits today)
Top