Segunda-feira, 16/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Per plogështi (këputjen dhe dembelizmin)

Per plogështi (këputjen dhe dembelizmin)
Per plogeshti (këputjen dhe dembelizmin)
 
Një lugë të vogël vaj të kokrrës së zezë, e shoqëruar me lëng portokalli, pihet për çdo ditë (dhjetë ditë rresht pas buke në mëngjes dhe më pas do të shihni ndryshim në vetën tuaj menjëherë.)
 
Pejgamberi ynë, Muhamedi (Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të!) ka thënë: “Me të vërtetë, kjo fara e zezë është shërim për çdo sëmundje, përveç helmueses.” Aisha tha: “Ç’është helmuesja?” Pejgamberi tha: “Vdekja!” [Trans. Buhariu].
 
P.s kualiteti i larte i kokerres se zeze (vajit) ose kokerra te zeza me cilesore.
 
dhe me lutje duke e ndihmuar ne menyre shpirterore
 
Lutje
 
”O Allah! Unë kërkoj të
më mbrosh nga brenga dhe mërzia, nga pafuqia dhe dembelizmi, nga
frika dhe koprracia, nga zhytja në borxhe dhe nëpërkëmbja e njerëzve”
(Visited 631 times, 1 visits today)