Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Për pastrimin e kthjelltësisë së fytyrës

Për pastrimin e kthjelltësisë së fytyrës

 

 

Për pastrimin e kthjelltësisë së fytyrës

Për pastrimin e kthjelltësisë së fytyrës: Përziej një lugë të vajit të kokrrës së zezë me një lugë të vajit të ullirit dhe lyeje fytyrën me të. Qëndro në atë gjendje për një orë, pastaj laje fytyrën me ujë dhe sapun.

Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”

 

@include "";