Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për nxënës dhe studentë

Për nxënës dhe studentë

Për nxënës dhe studentë

Kur të fillosh të mësosh ndonjë lëndë të re, mundohu ta përgatitësh veten dhe t’i vësh synim se ke për ta mësuar atë. Kjo bindje do të të ndihmojë që ta kuptosh lëndën me një të kuptuar të jashtëzakonshëm!

Mos harro edhe:

“Zoti im, më shto dituri.” (Ta Ha: 114)

Përktheu: Qendra Kur’anore

(Visited 137 times, 1 visits today)