Sábado, 16/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për mrekullitë e agjerimit flasin edhe shkenctarët perëndimor

Për mrekullitë e agjerimit flasin edhe shkenctarët perëndimor

agjerimi dhe truri

Studimet e fundit gjermane në fushën e mjeksisë tregojnë se, agjërimi i përseritur e aktivizon trurin dhe e mbron atë nga gjakderdhja e mbrëndshme.
Studimet tjera thonë se agjërimi konverton toksinat e trupit në energji.
Këta studiues kanë zbuluar pas një studimi tre vjeçarë se, ndalimi nga ushqimi dhe pijet për një periudhë prej 10 deri 12 orë gjatë ditës e detyron trupin të vihet në kërkim të burimeve të energjis së trupit,dhe nuk gjën,përveç se gjen yndyrëra toksike të depozituara në brendësi të trupit dhe i shëndërron ato në energji për ushtrimin e funksioneve të tij.

I Lartësuar është Krijuesi ynë i cili na e obligoi agjërimin e Ramazanit.

(Visited 107 times, 1 visits today)
Tags:
Top