Sábado, 24/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për largimin e morrave dhe thërijave

Për largimin e morrave dhe thërijave

sherimi i morrave

Për largimin e morrave dhe thërijave

Për këtë duhet lyer kokën me mjaltë dhe të fërkohet mirë. Kjo do të duhej të bëhej para gjumit dhe pastaj të mbështjellët koka dhe mëngjes të lahet me ujë të vokët, dhe të krehët mirë. Kjo përsëritet gjatë një jave.

(Visited 49 times, 1 visits today)
Top