Domingo, 29/1/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Per largimin e djajve nag trupi dhe shtepija

Per largimin e djajve nag trupi dhe shtepija

Per largimin e djajve nag trupi dhe shtepija

Degjoje me kufje cdo dite ose nese din lexim Kurani lexoje ajetet 97/98 (Perseriti shpesh keto ajete,cdo dite)