Quarta-feira’, 29/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Per kurimin e magjise merren shtate gjethe sidri (ky është i mirë për atë burrë që s’mund të ketë marrëdhënie intime me gruan e tij)

Per kurimin e magjise merren shtate gjethe sidri (ky  është i mirë për atë burrë që s’mund të ketë marrëdhënie intime me gruan e tij)

Shejh Bin Bazi: per kurimin e magjise merren shtate gjethe sidri, copetohen me gur dhe futen ne uje te kenduar, lahesh me to dhe i pi;

Gjethet e Sidrit

Po ashtu prej ilaçeve është ajo që ka thënë M’ameri në veprën e tij “el-Xhamië” në të cilën ka thënë:

“Në librat e Ibën Uehbit thuhet që të marrësh 7 gjethe nga Sidri jeshil, dhe t’i thërrmosh ato duke i rrahur midis dy gurëve, pastaj t’i hedhësh në ujë dhe të lexosh në të Ajetul-Kursij, ato (sure) që fillojnë me “Kul”, pastaj të pish tre gllënjka prej këtij uji dhe të lahesh me të, kjo ka për t’i larguar (me lejen e Allahut) të gjitha ato që e kishin kapluar atë – in shaa Allah. Dhe ky ilaç është i mirë për atë burrë që s’mund të ketë marrëdhënie intime me gruan e tij.”

 

(Visited 746 times, 1 visits today)