Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Për gjashtë muaj 478 raste të dhunës në familje

Për gjashtë muaj 478 raste të dhunës në familje

dhuna ne familje

Sipas statistikave të Policisë së Kosovës në gjashtëmujorin e parë të vitit 2013 kanë ndodhur 478 raste të dhunës në familje.

Sipas këtyre të dhënave, prej 478 rasteve të dhunës në familje, rajoni i Prishtinës prin me 120 raste. Pastaj në radhë është rajoni i Mitrovicës me 93 raste, Ferizaj me 81 raste, Peja me 79, Gjilani dhe Prizreni, me 39 respektivisht 36 raste.

Nëse i referohemi të dhënave të Policisë së Kosovës nëpër muaj, del se prej 478 rasteve të dhunës në familje më së shumti raste kanë ndodhur në muajin janar, 87 raste, 81 raste kanë ndodhur në muajin prill, 76 në muajin mars, në muajin maj 73 raste, pastaj në qershor 68 dhe në shkurt 63 raste. /Telegrafi/

@include "";