Quinta-feira, 21/11/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për çdo sëmundje ka një ilaç

Për çdo sëmundje ka një ilaç

Imam Muslimi sjell në Sahih-un e tij hadithin e Ebu Zubejrit, që
përcjell nga Xhabir ibn Abdullahi, dhe ky nga Pejgamberi (s.a.u.s.),
i cili ka thënë: “Për çdo sëmundje ka një ilaç; nëse ia qëllohet në
gjetjen e ilaçit, ajo shërohet, me lejen e Allahut.”
Në dy Sahih-ët është rrëfimi prej Atait, i cili përcjell prej Ebu
Hurejrës, se Pejgamberi (s.a.u.s.) ka thënë: “Allahu i Lartësuar për
çdo sëmundje ka zbritur ilaçin e saj!”

(Visited 248 times, 1 visits today)
Top