Segunda-feira, 13/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Per çdo gjallese qe e ushqeni do te keni shperblime

Per çdo gjallese qe e ushqeni do te keni shperblime

Transmetohet nga Ebu Hurejra r.a. se e pyeten Pejgamberin salAllahu alejhi ue selem:
” O i Derguar i Zotit! Vertete ne shperblehemi nese perkujdesemi per kafshet tona? ”
Muhammedi alejhisselam i tha:
” Per çdo gjallese qe e ushqeni do te keni shperblime. ”

Shenon Buhariu dhe Muslimi

(Visited 174 times, 1 visits today)
Top