Sábado, 23/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës

Për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës

mjalti per fytyre

Për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës

Duhet relaksuar trupin dhe fytyra të lyhet me mjaltë dhe për pesëmbëdhjetë minuta të thuhet SubhanAllah, e pastaj të lahet fytyra me ujë të vokët dhe të thahet, pas kësaj le të lyhet fytyra me vaj ulliri. Kjo përsëri gjatë një jave.

(Visited 306 times, 1 visits today)
Tags:
Top