Quinta-feira, 4/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për atë që e thotë këtë do të ketë mbrojtje kundra çdo gjëje të papëlqyeshme dhe kundra shejtanit

Për atë që e thotë këtë do të ketë mbrojtje kundra çdo gjëje të papëlqyeshme dhe kundra shejtanit

Nga mbrojtja është edhe:

“La ilahe ila Allahu uahdehu la sherike lehhu, lehul mulku ue lehul hamdu, juhji ue
jumit, ue huwe kuli shej’in kadir”

“Kurrkush nuk meriton të adhurohet, përveç Allahut. Ai është i pashoq. Atij i
përket pushteti dhe Atij i takon krejt lavdi. Ai jep jetë dhe merr jetë, dhe Ai ka
mundësi për gjithçka”, dhjetë herë mbas namazit të sabahut dhe të akshamit.

Vërtet, për atë që e thotë këtë do të ketë mbrojtje kundra çdo gjëje të
papëlqyeshme dhe kundra shejtanit

(Visited 129 times, 1 visits today)
Top