Segunda-feira, 1/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për 24 orë në trupin tuaj…!?? Ja cka ndodh në trupin tonë

Për 24 orë në trupin tuaj…!?? Ja cka ndodh në trupin tonë

Për 24 orë në trupin tuaj…!??

Kapakët e syve do levizin – 23. 040 herë

Zemra do rrahë – 100. 000 herë
Mushkëritë do frymëkëmbejnë ajrin – 23. 000 herë

Veshkat do filtrojnë – 1. 500 litra gjak

Lukthi do prodhojë – 2 litra thartësirë

” Po edhe në veten tuaj (ka argument). A nuk po e shihni ?”
( Kur’an, Dharijat, 21)
Allahu i Lartësuar thotë duke na përkujtuar vazhdimisht:
“A nuk menduan ata në veten e tyre…” (Kur’an, Rrum, 8).

Përktheu dhe përshtati: Dr.med. Abdurrezak, Preshevë .

(Visited 82 times, 1 visits today)
Top