Quinta-feira, 18/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pejgamberi salallahu alejhi ue selem ndaloi që të ulemi midis hijes e dritësPejgamberi salallahu alejhi ue selem ndaloi që të ulemi midis hijes e dritës

Pejgamberi salallahu alejhi ue selem ndaloi që të ulemi midis hijes e dritës dhe tha:
“Ato janë vendet ku ulen shejtanët.”

(Ebu Davdi)

 

 

(Visited 1,287 times, 7 visits today)
Top