Quarta-feira’, 22/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem ka bërë hixhame në kokë kur i është bërë sihër (magji)



Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem ka bërë hixhame në kokë kur i është bërë sihër (magji)

” Ebu Ubejde radijAllahu anhu e ka përmendur nga Abdurrahman ibn ebi Lejla radijAllahu anhu se Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem ka bërë hixhame në kokë kur i është bërë sihër (magji). ”

Sihri është ngarkesë nga gjurmët e shpirtërave të këqinj dhe nënshtrueshmeri ndaj ndikimeve dhe fuqive natyrore të saj. Nuk ka dyshim se përdorimi i hixhames në vendin e duhur, i cili është dëmtuar nga veprimet e magjisë është nga ilaçet më të dobishme, nëse përdoret sipas rregullit që duhet.

Libri ”Tibb en Nebevij;;





Ibn Kajjim el Xheuzije , rahimehullah.

(Visited 270 times, 1 visits today)




Top