Sexta-feira, 19/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pejgamberi (s.a.u.s.), kur kishte dhembje koke, e mbështillte atë me këna dhe thoshte: “Pejgamberi (s.a.u.s.), kur kishte dhembje koke, e mbështillte atë me këna dhe thoshte: “

Imam Ibn Maxhe shënon në Sunen-in e tij një hadith, për saktësinë e të cilit ka rezerva, që tregon se Pejgamberi (s.a.u.s.), kur kishte dhembje koke, e mbështillte atë me këna dhe thoshte: “Me vullnetin e Allahut, kjo do të ndihmojë për largimin e dhembjes së kokës.

(Visited 42 times, 1 visits today)
Top