Sexta-feira, 1/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pejgamberi i All-llahut i ka shëruar sëmundjet me tre lloje ilaçesh

Pejgamberi i All-llahut i ka shëruar sëmundjet me tre lloje ilaçesh

Kurani

I Derguari alejhi selam ka thënë:

”Për secilën sëmundje që e ka dhënë All-llahu,Ai e ka përcaktuar edhe ilaçin.”(Buhariu)

Shërimin natyror që Muhamedi alejhi selam dhe shokët e tij e kanë zbatuar,ka qenë shërim me ilaçe të thjeshta dhe të paraportuara,por tejet efikase.

Pejgamberi i All-llahut i ka shëruar sëmundjet me tre lloje ilaçesh:

  • Ilaçe natyrore
  • Ilaçe hyjnore
  • dhe duke i kombinuar këto
(Visited 183 times, 1 visits today)