Segunda-feira, 1/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pejgamberi alejhi selam e ka mësuar me këto fjalë nje musliman dhe e urdhëroi që me këto ti shëroi edhe të tjerët. Ishte kjo lutje:

Pejgamberi alejhi selam e ka mësuar me këto fjalë nje musliman dhe e urdhëroi që me këto ti shëroi edhe të tjerët. Ishte kjo lutje:

Në Musnedin e tij Ahmedi shënon nga Ubejd Ensaria që Pejgamberi s.a.v.s. e ka mësuar me këto fjalë dhe e urdhëroi që me këto ti shëroi edhe të tjerët. Ishte kjo lutje: “Zoti ynë është All-llahu, i Cili është Zot i qiejve Emri Yt lartëmadhërohet në qiej dhe në Tokë. All-llahu ynë, ashtu si është pushteti yt gjithëpërfshirës në qiej , zbrite mëshirën Tënde tek ne në Tokë. All-llahu Zot i të mirëve, falna mëkatet dhe të metat tona. Zbrite mëshirën nga Mëshira Yte dhe ilaçin prej ilaçit Tënd në atë që lëngon…. (emri i të sëmurit).
Ubejd Ensariu thotë se kjo lexohet tri herë e pas kësaj lexohet nga tri herë Felek dhe Nas. Hadithin e njëjtë e transmeton edhe Ebu Davudi.
(fq. 376)

(Visited 388 times, 1 visits today)
Top