Domingo, 1/8/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

PayPal lanson një dyqan për dhurata dixhitale

PayPal lanson një dyqan për dhurata dixhitale

Disa javë pas shtimit të mbështetjes për kartat me parapagim, gjiganti i pagesave PayPal ka lëshuar dyqanin e vet të dhuratave dixhitale për t’iu mundësuar konsumatorëve nga SHBA-ja që të blejnë karta dhurate për shokët dhe familjen duke përdorur shërbimin e vet.

PayPal

Dyqani PayPal Digital Gifts është lëshuar me një bashkëpunëtor fillestar – Apple, që është duke ofruar kuponë të imunes, por PayPal premton që “do të shtojë më tepër shumë shpejt” dhe po ashtu do të listojë marrëveshjet dhe ofertat në mënyrë periodike.

Për të blerë: konsumatorët zgjedhin dhuratën, i shkruajnë hollësitë e llogarisë së tyre në PayPal dhe më pas i japin hollësitë e personit të cilit i dërgohet.

(Visited 28 times, 1 visits today)
Top