Segunda-feira, 13/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Paul Offit fshehurazi është filmuar duke pranuar se vaksinat shkaktojnë autizëm

Paul Offit fshehurazi është filmuar duke pranuar se vaksinat shkaktojnë autizëm

Paul Offit fshehurazi është filmuar duke pranuar se vaksinat shkaktojnë autizëm

Zëdhënësi i kompanive farmaceutike Paul Offit fshehurazi është filmuar duke pranuar se vaksinat shkaktojnë autizëm, ky është i njohur për publikun me fjalimet e tij në të cilat mbron idenë se vaksinat janë plotësisht të sigurta. Ai është i njohur për luftimin e secilës deklaratë që është kundër vaksinimit, dhe refuzon që të dëgjoj qoftë edhe një fjalë të keqe në lidhje me produktin më fitimprurës farmaceutik – vaksinat. Një nga deklaratat më të famshme të tij është deklarata se është mjaft e sigurt edhe nëse fëmijët marrin 1000 vaksina përnjëherë.

(Visited 1,415 times, 1 visits today)
Top