Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pastrohuni pas urinimit, sepse shumica e atyre që dënohen në varre janë nga kjo

Pastrohuni pas urinimit, sepse shumica e atyre që dënohen në varre janë nga kjo

Hadith.
Transmetohet nga Ebu Hurejra r.a. Ku thotë: Ka thënë Pejgamberi Muhamedi a.s.
“Pastrohuni pas urinimit, sepse shumica e atyre që dënohen në varre janë nga kjo.”

Kuptimi: Pastrohuni pas urinës, me ujë ose diçka tjetër, dhe ruanu që pikat të mos prekin trupin dhe veshjen tuaj.
Kjo vlen për të dy gjinitë.

(Visited 1,094 times, 1 visits today)
Top