Quarta-feira’, 17/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pastro zemrën, dhe duaje për tjerët atë që do për vetePastro zemrën, dhe duaje për tjerët atë që do për vete

Lumturia e të tjerëve, nuk e pakëson lumturinë tënde.

Pasuria e tjetrit, nuk mangëson furnizimin tënd.

Shëndeti i tjetrit, nuk ta pakëson shëndetin tënd.

Pastro zemrën, dhe duaje për tjerët atë që do për vete !

Përkthim Hoxhë Suad Shabani

(Visited 31 times, 1 visits today)
Top