Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pastrimi i shtëpive nga qentë

Pastrimi i shtëpive nga qentë

Pastrimi i shtëpive nga qentë
Nga Ebi Talha,Allahu qofte ndare i knaqur prej tij, rrefehet se Pejgamberi Alejhi selam ka thënë” áMelaiket nuk hyjnë në shtëpinë,në të cilën ka qenë apo foto”.( Muttefekun alejhi)
Kur Pejgamberi Alejhi selam e caktoi nje termin me Xhibrilin për t’i ardhur nuk i erdhi dhe nuk iu shfaqë. Pejgamberi Alejhi selam e pyeti dhe i tha:”Më pate premtuar se do të vish por nuk më erdhe?” Tha Xhibrili: Më ka penguar qeni, i cili ishte në shtëpinë tënde. Ne nuk hyjmë në shtëpinë, në të cilën ka qenë apo fotografi (pikturë)”. (Muttefekun alejhi)

(Visited 281 times, 1 visits today)